Menu Uge 5

 

Mandag:


Kyllingegryde m. gulerod og spinat serveret m. dampet ris

Pizzasnegle m. artiskok, spinat og mozzarella

Kartoffel/Porre suppe m. sprød bacon

 

Tirsdag:


Pasta bolognaise m. parmasan og basilikum

Spidskålsruller m. butternut, rødløg og parmasan

 

Onsdag:


Torskerogn m. brunet smør, råstegte dild kartofler, remoulade og citron

Kikærte/bønnegryde m. kokosmælk, gul karry og koriander

Gulerodssuppe m. ingefær, hvidløg og chili hertil croutoner

 

Torsdag:


Helstegt kalvecuvette m. råstegte kartofler dampet broccoli og rødvinssauce

Grøntsagsfrikadeller m. squash, kål og gulerod

 

Fredag:


Braiseret kalvespidsbryst m. kartoffelmos og tyttebær

Ovnbagt knoldselleri m. guacamole, tomat og persille

 

Velbekomme

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen