Uge 31

 

Mandag


Kyllingeoverlår med syrlig kål og Paprika kartofler

Butternutsquash, quinoa, gedeost, rødbedecrudité, grønne bønner

 

Tirsdag


Frikadeller med Kartoffelsalat og surt

Bagt forårsgrønt m. rygeostecreme, karseskud og rugbrødsknas

 

Onsdag


Dagens fisk, ris, ærtepuré, dildsauce & gulerødder’

Blomkålstærte med krydderurteolie

 

Torsdag


Skinkeculotte m. pasta, gulerødder, broccoli, sennepssauce

Stegte ris med æg, spidskål og forårsløg

 

Fredag


Kalve Cuvette stegt over natten med bagt løg, pebersauce, kartofler

Quorn med blomkålspure, kapers, krydderurter

 

Alle dage 

Dagens salat

5 slags sandwich i rugbrød og surdejs hvedebrød

 

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt