Uge 34

 

Mandag

Chili con carne med skært og hakket okse.

Chili sin carne.

 

Tirsdag

Langtidsstegt nakkefilet m. stegt kål, kartofler, dild, sauce.

Porre tærte m. syltede løg, kålsalat og sennepscreme.

 

Onsdag

Dagens fisk m. dild kartofler, stegt spidskål og mornaysauce.

Perlebygotto m. edamamebønner, ærter, ærteskud, søde tomater.

 

Torsdag

Porchetta m. urte kartofler, gulerødder & tomatsauce.

Bagte rødbeder m. rygeost creme, balsamico glace og spæd salat.

 

Fredag

Kalkungullasch m. svampe, peberfrugt, gulerødder, dampede ris, persille, broccoli.

Pasta m. svampe, fløde, persille.

 

Alle dage

Salater, sandwich og pålæg.

 

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt