Menu for Uge 3

 

Mandag


Varmt.
Kylling sauter marengo med croutons samt kartofler i timian.

Dagens Kreative.
Vi prøver igen med Dahl og pappadams.

 

Tirsdag.


Varmt.
Oksekød i chop suey stil med grønt hak og hotte ris.

Dagens Kreative.
Kartoffel/porre suppe med bacon og the side.

 

Onsdag.


Varmt
Pasta med skaldyr og Kina rejer med grønt..

Dagens Kreative.
Kikærter salat og friske spire.

 

Torsdag.


Varmt.
Larb moo med nudler i lange baner.

Dagens Kreative.
Thai suppe med masser af grønt samt hjemmelavet chili.

 

Fredag.


Varm.
Pasta kødsovs med lange pastaer.

Dagens Kreative.
Bønner i tomat sugo med sprød top

 

Hver dag.


Bjarke og Naias lækre pålægs fade med frækt tilbehør.
Vinh og Jays grønne oase af lækre salater og toppings.
Bager Morten’ brød i skiftende karakter.

Der tags forbehold for leverdørsvigt, samt ændring i menu.