Menu for Uge 5


Mandag


Varmt.
Chili fire house con carne i ægte tex mex stil med creme fraiche on side.

Dagens Kreative.
Formandens gratineret blomkål med ærter.

 

Tirsdag.


Varmt.
Cajun kylling i krydret sauce og jambalaya ris.

Dagens Kreative.
Champignonsuppe med rosmarin olie.

 

Onsdag.


Varmt
Fisk med stegte courgetter m oregano samt fyldig tomatsauce og timian.

Dagens Kreative.
Phillips mor broccoli tærte med rødpeber og hytteost en Roskilde klassiske.

 

Torsdag.


Varmt.
Millionbøf med mos samt surt.

Dagens Kreative.
Bagte grønsager med cous cous i tomatsauce.

 

Fredag.


Varm.
Skipperlabskovs med rødbeder i tern og purløg drys.

Dagens Kreative.
Shakshuka med økologiske frugtplantage æg.

 

Hver dag.


Bjarke og Naias lækre pålægs fade med frækt tilbehør.
Vinh og Jays grønne oase af lækre salater og toppings.
Bager Morten’ brød i skiftende karakter.

Der tags forbehold for leverandørsvigt, samt ændring i menu.