Menu for Uge 6


Mandag


Varmt.
Efterårs frikasse lavet på kalv med kartofler I grønt.

Dagens Kreative.
Gratineret auberginer i lag med tomatsauce.

 

Tirsdag.


Varmt.
Hakkebøf med tzatziki med kartofler stegt i rosmarin olie med bagte grønsager.

Dagens Kreative.
Gnocci a la Florentine.

 

Onsdag.


Varmt
Fisk i marokkansk stil med cous cous salat.

Dagens Kreative.
Gulerod suppe med timian croutons.

 

Torsdag.


Varmt.
Porcetta med grillet grønsager samt kartoffel med krydder fraiche.

Dagens Kreative.
Blomkål risotto m ramsløg olie.

 

Fredag.


Varm.
Thai Kylling med stegt ris med urter i forskellig tern.

Dagens Kreative.
Dahl med mynte og fraiche on side.

 

Hver dag.


Bjarke og Naias lækre pålægs fade med frækt tilbehør.
Vinh og Jays grønne oase af lækre salater og toppings.
Bager Morten’ brød i skiftende karakter.

Der tags forbehold for leverandørsvigt, samt ændring i menu.