Uge 25

 

Mandag


Oksegryderet med knust kartoffel

Vegetar: Vegetar tærter med tzatziki

 

Tirsdag


Frikadeller med flødekartofler og agurkesalat

Vegetar ret: Bagte hvedekerne i tomat med hvidvin, dadler, citrongræs og ristet urter 

 

Onsdag


Dagens fisk

Vegetar ret: Kikærte frikadeller med grillet peberfrugt salat og feta

 

Torsdag


Stegt kalkuncuvette med ratatouille og kartofler

Vegetar ret: Vegetar lasagne med kraftig tomatsauce

 

Fredag


Italienske kødboller i tomat med pasta og parmesan

Vegetar ret: Spansk tortillas med bagte fennikel og salsa romesco

 

Dagligt serveres desuden sandwich med mindst 2 forskellig slags fyld

Dagens salater – én vegetarsalat samt én blandet salat

3 stk. uspecificeret smørrebrød.

Enhedspris pr. take-away /enhed                                           25 kr.

Dagens kage                                                                        13 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt