Uge 29

 

Mandag


Honningglaseret skinke m. flødekartofler, smørstegte blomkål og broccoli

Tortilla m. løg,kartofler,peberfrugt ,- hertil tomatsalat m. rødløg og feta

4 slags sandwich/smørrebrød (dagens vegetar/fjerkræ/kød/fisk)

1 vegetar salat, 1 blandet salat med topping (topping kan variere fra dag til dag /fjerkræ/kød/fisk. Køkkens valg)

 

Tirsdag


BBQ marinerede revelsben m. coleslaw og ristede kartofler.

Indisk Dahl m. naanbrød og riata

4 slags sandwich/smørrebrød (dagens vegetar/fjerkræ/kød/fisk)

1 vegetar salat, 1 blandet salat med topping (topping kan variere fra dag til dag /fjerkræ/kød/fisk. Køkkens valg)

 

Onsdag


Kogt laks m. sauce hollandaise, nye danske kartofler, grønne bønner og citron.

Cremet Gnocci m. grøntsager

4 slags sandwich/smørrebrød (dagens vegetar/fjerkræ/kød/fisk)

1 vegetar salat, 1 blandet salat med topping (topping kan variere fra dag til dag /fjerkræ/kød/fisk. Køkkens valg)

 

Torsdag


Kyllingedeller m. tortellini og grøntsager vendt i mild rød karrysauce

Majspandekager m. broccolisalat

4 slags sandwich/smørrebrød (dagens vegetar/fjerkræ/kød/fisk)

1 vegetar salat, 1 blandet salat med topping (topping kan variere fra dag til dag /fjerkræ/kød/fisk. Køkkens valg)

 

Fredag


Indisk oksegryde m. brune ris.

Shakshuka – Libanesisk vegetarret m. porcheret æg

4 slags sandwich/smørrebrød (dagens vegetar/fjerkræ/kød/fisk)

1 vegetar salat, 1 blandet salat med topping (topping kan variere fra dag til dag /fjerkræ/kød/fisk. Køkkens valg)

 

Velbekomme

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt