Uge 30

 

Mandag


Frikadeller med langtidsbagte gulerødder og mild pebersauce

Bønnegryde vendt i pesto m. grillede grøntsager

4 slags sandwich.

1 vegetar salat, 1 blandet salat med topping (topping kan variere fra dag til dag /fjerkræ/kød/fisk. Køkkens valg)

 

Tirsdag


Kylling i svampesauce m. kartofler

Bygotto med grøntsager

4 slags sandwich.

1 vegetar salat, 1 blandet salat med topping (topping kan variere fra dag til dag /fjerkræ/kød/fisk. Køkkens valg)

 

Onsdag


Fiskefrikadeller m. ris og dildsauce

Tortellini m. esdragonsauce og grøntsager

4 slags sandwich.

1 vegetar salat, 1 blandet salat med topping (topping kan variere fra dag til dag /fjerkræ/kød/fisk. Køkkens valg)

 

Torsdag


Langtidsstegt kalvecuvette m. knust kartoffel, bønner, blancherede løg og bacon

Portobellosvampe gratineret m. hvidløgssmør og ost

4 slags sandwich.

1 vegetar salat, 1 blandet salat med topping (topping kan variere fra dag til dag /fjerkræ/kød/fisk. Køkkens valg)

 

Fredag


Stegte pølser m. græskar/selleri mos

Vegetar pizza m. kartofler, løg og rosmarin

4 slags sandwich.

1 vegetar salat, 1 blandet salat med topping (topping kan variere fra dag til dag /fjerkræ/kød/fisk. Køkkens valg)

Velbekomme.  

 

 

Velbekomme

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt