Uge 12

 

Mandag


Coq au vin m. perleløg, svampe og gulerødder

Æggekage toppet m. små tomater, purløg og rygeostcreme

 

Tirsdag


Stegt flæsk m. persille sovs

Veggie boller i selleri m. ris

 

Onsdag


Dagens friske fangst 

Kål i variation vendt i brunet smør og hasselnød

 

Torsdag


Medister m. kartofler, sovs og surt samt grov sennep

Tomatsuppe m. suppehorn og urtecroutons

 

Fredag


Braiseret lammelølle i mørk øl m. knust kartoffel tilsmagt urter

Cremede hvedekerner m. grønkål, butternut og vesterhavsost

 

Lørdag


Kylling danoise m. surt og sødt

Blomkålsgratin m. estragoncreme

 

Søndag


Osso buco serveret m. mos på selleri og gulerod tilsmagt persille

Kartoffel-rösti toppet m. sauté af spinat og rødløg 

 

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt