Uge 20

 

Mandag


Kalkun cuvette m. krydderurter og lun hvedekernesalat

Parmesan bagt aubergine m. tomat og hvedekerner

 

Tirsdag


Braiseret okse m. pebersauce og ristede kartofler

Butternut suppe tilsmagt chipotle, creme fraiche on the side. 

 

Onsdag


Fisk i tomat m. grøntsager og dampede ris

Grøntsager i tomat m. dampede ris

 

Torsdag


Skinke culotte m. stegt majs og løg

Stegt gnocchi m. pesto og semi dried tomat 

 

Fredag


Kylling i cremet sauce m. asparges, spinat, parmesan og pasta

Svampe i cremet sauce m. pasta og parmesan

 

Lørdag


Græsk farsbrød m. tzatziki

Falafel m. tzatziki

 

Søndag


BBQ Sparreribs m. bagt kartoffel 

Tærte m. asparges og vesterhavsost

 

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt