Uge 23

 

Mandag


Krebinet m. nye kartofler, asparges og gulerødder

Blomkålsbøf m. nye kartofler, asparges og gulerødder

 

Tirsdag


Lasagne m. sprød top

Veggie lasagne m. sprød top

 

Onsdag


Røget laks m. spinat, kapers og pasta 

Æggekage m. rød peber og semi dried tomat

 

Torsdag


Kartoffelgratin serveret m. chorizo og tomat/løg kompot

Mac’n cheese m. broccoli og blomkål

 

Fredag


Lun nudelsalat m. marineret kylling og massere at grønt

Lun nudelsalat m. massere af grønt og godt humør

 

Lørdag


Glaseret skinke m. cremede urte kartofler

Glaseret blomkål m. cremede urte kartofler

 

Søndag


Kalve cuvette m. squash og majs samt bagt kartoffel

Bønner i tomat m. bagt kartoffel

 

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt