Uge 24

 

Mandag


Marineret oksetyndstegsfilet m. gulerod, forårsløg og sort sesam

Stegte ris m. spire, rødder og æg

 

Tirsdag


Koteletter i fad m. bacon og tomat

Aubergine i tomat m. ris

 

Onsdag


Stegte sild m. nye kartofler og brunet kaperssmør

Parmesanbagt selleri m. nye kartofler og brunet kaperssmør

 

Torsdag


Stegt ung hane m. blød polenta og parmesan

 Krydderurt stegte svampe m. blød polenta og parmesan

 

Fredag


Svinemørbrad m. sautéret svampe og majs samt kryddersmør

Pasta pesto m. semi dried tomat

 

Lørdag


Dansk bøf m. ærter og bearnaise

Løgtærte m. timian, balsamico og gedeost

 

Søndag


Chicken tikka masala

Daal m. naanbrød

 

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt