Uge 29

 

Mandag :                                                                                                                    Frittata m. kylling, kartoffel, små tomater samt spinat

Frittata m. kikærter, kartoffel, små tomater samt spinat

Tirsdag :

Sommer kalvefrikassé m. gulerødder, asparges og ærter hertil nye kartofler 

Gulerødder og peberfrugt bagt m. varme krydderier serveret m. kold mynte yoghurt


Onsdag :

Pestobagt hvid fisk m. tomatiseret bulgur vendt m. frisk tomat og basilikum

Grillet halloumi  m. tomatiseret bulgur vendt m. frisk tomat og basilikum

Torsdag :

Braiseret svinenakke a la Mexico m. frisk ananas og kål

Vegetar wrap 

Fredag :

Kalvesteg m. grønt i variation samt skysauce

Bygotto m. dild, blomkål og ærter

Lørdag :

Grillet svinemørbrad m. sommer kartoffelsalat m. radiser, ærter og rygeost

Tarteletter m. svampe og asparges

Søndag :

Kalkun rullesteg m. små ristede kartofler

Alou palak (kartofler og spinat i kokos)

 

Alle dage:

alle retter serveres m. en lille side salat samt dagens brød

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt