Uge 31

 

Mandag :                                                                                                                   

Krebinetter m. ovnstegte kartofler og gulerødder samt rosmarinsky

Rød karrysuppe m. rejer stegt i sweet chili

Tirsdag :

Kalkunlår m. cous cous og skyr/lime dressing

Mac & cheese m. 2 slags kål og sprød top

Onsdag :

hvid fisk i asiatiske omgivelser 

Quiche m. butternut og nødder

Torsdag :

Klassisk hakkebøf m. blødeløg, surt og kartofler

Bagt blomkål m. urtecreme

Fredag :

Southern style drumsticks m. majs-løg kompot og bagt kartoffel

linser m. feta og rødbede

Lørdag :

Nakkefilet m. citronskal, peber og timian hertil kartofler og gulerødder

Gratineret squash m. friske tomater og basilikum

Søndag :

kylling m. knust gulerod og kartoffel vendt m. løvstikke og olivenolie

bagte rodfrugter m. gedeostcreme og boghvede

 

Alle dage:

alle retter serveres m. en lille side salat samt dagens brød

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt