Uge 33

 

Mandag :                                                                                                                    

Chili con carne m. bønner, ris og creme fraiche

Chili sin carne m. bønner, ris og creme fraiche

 

Tirsdag :

Coq au vin m. dampede ris

Porre tærte m. rygeost og tomat

 

Onsdag :

Bagt laks m. grøn karry, pak choi og græskar

Bønner m. grøn karry, pak choi og græskar

 

Torsdag :

Braiseret oksebryst m. timian, selleri, gulerod og porre

Græskar/chili suppe m. æble og broccoli

 

Fredag :

Langtidsstegt skinke på ben m. pommes Anna og grønt i tidens farver

Blomkål gratin med syltet løg og senneps creme

 

Lørdag :

Timian stegt Kalkunlår m. honning-chili bagte rodfrugter

Pasta m. grillet artiskok, oliven og tomat

 

Søndag :

Skiver af sprængt nakkefilet på bund af ”brændt” pastinak og syltet rødløg

Pizza m. grillet squash, mozzarella og basilikum

 

Alle dage:

alle retter serveres m. en lille side salat samt dagens brød

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt