Uge 34

 

Mandag :                                                                                                                    

Hakkebøf m. hvidløgs-sauteret svampe, ristede kartofler samt bearnaise creme. 

Rødbedebøf m. hvidløgs-sauteret svampe, ristede kartofler samt bearnaise creme.

 

Tirsdag :

Kalkun i kokos og karry vendt m. bambusskud og spinat serveret m. dampede ris.

Kikærter i kokos og karry vendt m. bambusskud og spinat serveret m. dampede ris.

 

Onsdag :

Fiske frikadeller m.  dild remoulade og stegte kartofler.

Wrap m. halloumi, tomat, oliven og tzatziki.

 

Torsdag :

Flæskestegs sandwich m. hjemmesyltet agurker og rødkål.

 Bagte søde kartofler m. feta creme og kikærter.

 

Fredag :

Oksesteg m. karamelliserede løg, sauce på stegesky samt kartoffelmos tilsmagt persille.

Selleribøf m. karamelliserede løg, skysauce samt kartoffelmos tilsmagt persille.

 

Lørdag :

Ovnbagt kylling m. fennikel og citron serveret m. pasta.

Nudler m. stegt kål, sweet chili, springløg og æg.

 

Søndag :

Koteletter i fad m. tomat, bacon, fløde og paprika samt dampede ris.

Frittata m. kartoffel, kål, hytteost og semi dried tomat.

 

Alle dage:

alle retter serveres m. en lille side salat samt dagens brød

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt