Uge 35

 

Mandag :                                                                                                                    

Tarteletter m. høns i asparges.

Tarteletter m. grøntsager.

 

Tirsdag :

Okse i spicy tomat m. dampede ris.

Grillost i spicy tomat m. dampede ris.

 

Onsdag :

Hvid fisk, persillecrust, rødder og citrus.

Risotto m. græskar og champignon.

 

Torsdag :

Kalkun marineret i mango og chili m. tomatbulgur og sprødt grønt.

spaghetti m. broccoli og tomat.

 

Fredag :

Grillkølle i BBQ m. cole slaw og kartoffelbåde.

Blomkål i BBQ m. cole slaw og kartoffelbåde.

 

Lørdag :

Boller i karry m. dampede ris.

Spaghetti m. spinatflødesauce og parmesan.

 

Søndag :

Gammeldaws æggekage m. flæsk, tomat og massere af purløg.

Minestone suppe m. pasta.

 

Alle dage:

alle retter serveres m. en lille side salat samt dagens brød

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt