Uge 36

 

Mandag :                                                                                                                    

Italiensk inspireret kødboller i tomat m. spaghetti.

Spaghetti m. krydderurter og flødesauce.

 

Tirsdag :

Hvidløgsmarineret skinke culotte m. pommes rösti.

Parmesanbagt selleri m. rosmarin og små kartofler.

 

Onsdag :

Stegt ris m. rejer stegt i sweet chili og massere af grønt.

Stegte ris m. grillost stegt i sweet chili og massere af grønt.

 

Torsdag :

Forloren hare m. hvide kartofler, brun sovs og surt.

Blomkålssuppe m. rugbrødsknas.

 

Fredag :

Kylling på tur i Indien.

Dahl m. tomat og spinat

 

Lørdag :

Hakkebøf m. karamelliseret løg, surt og kartofler.

Bønnebøf m. stuvede spinat og ristede kartofler.

 

Søndag :

Koteletter m. champignon sauce og ristede kartofler.

Souschefens kreative tærter.

 

Alle dage:

alle retter serveres m. en lille side salat samt dagens brød

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt