Uge 39

 

Mandag :                                                                                                     

Gratineret pasta m. kål og glad gris marieneret i urter.

Gratineret pasta m. grønt i variation og massere af urter.

 

Tirsdag :

Kylling danoise m. surt og sødt.

Græskarsuppe m. ingefær, chili og sprøde kerner.

 

Onsdag :

Paneret fisk m. ristede kartofler og sauce tartare.

Marineret halloumi i pita m. spidskål og hvidløgs dressing.

 

Torsdag :

Langtidsstegt sprængt oksebryst i bbq m. efterårs slaw og bagt kartoffel.

Glaserede beder i bbq m. efterårs slaw og bagt kartoffel.

 

Fredag :

Stegt flæsk m. hvide kartofler og persille sauce.

Bagt selleri m. kartofler og persille sauce.

 

Lørdag :

Bolognese m. pasta penne og massere af parmesan.

Veggie bolognese m. pasta penne og masseere af parmesan.

 

Søndag :

2 slags tærter med og uden kød.

Kartoffelsuppe m. garniture.

 

Alle dage:

Alle retter serveres m. en lille side salat samt dagens brød

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt