Uge 26

 

Mandag


BBQ marineret nakkefilet med stegte kartofler, coleslaw

Vegetar ret:

Smørstegte gnocchi med svampe og friske krydderurter

 

Tirsdag


Chicken marsala med ris

Vegetar ret:

Pasta peperonatta

 

Onsdag


Dagens fisk

Vegetar ret:

Okonomiyaki med forårsløg, bonito, kewpie-mayo og japansk bbqsauce

 

Torsdag


Herregårdsbøf med dampede bønner, nye kartofler og bearnaise

Vegetar ret:

Vegetarisk mousaka

 

Fredag


Grillet Porchetta-sandwich med fennikelsalat og ristede kartofler

Vegetar ret:

Gratineret portobello med gedeost, serveret i sandwich med fennikelsalat og ristede kartofler.

 

Dagligt serveres desuden sandwich med mindst 2 forskellig slags fyld

Dagens salater – én vegetarsalat samt én blandet salat

3 stk. uspecificeret smørrebrød.

Enhedspris pr. take-away /enhed                                           25 kr.

Dagens kage                                                                        13 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt