Uge 27

 

Mandag


Barbeque marinerede kyllingeoverlår serveres m. råstegte kartofler og coleslaw

Cremede kartofler gratineret m. ost hertil bagte gulerødder og spinat

 

Tirsdag


Frikadeller m. hakket flæsk m. kartoffelsalat

Broccoligratin m. lun gulerodspuré

Onsdag


Dagens fisk

Italiensk inspireret pasta m. portobellosvampe, soltørret tomat og oliven

 

Torsdag


Helstegt kalkunoverlår m. lun bulgursalat og ratatuille

Grøntsagslasagne

 

Fredag


Lun flodnuddelsalat m. rød spidskål, sukkerærter, gulerod m.m. vendt m. oksekød og thaisauce på kokosmælk og panang karry

Linsefrikadeller m. grov cous cous og peberfrugt kompot

 

Friskbagt brød og et smil til vores søde nye kollegaer :)

 

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt