Som leverandør af kantinedrift har vi ét generelt formål, nemlig at gøre dig og dine kollegaer tilfredse og lade jer nyde spisepausen en lille smule mere på arbejdet – hver dag. Vores mål har selvfølgelig været at lade så mange som muligt få del i denne glæde, og det er faktisk lykkedes os i år. For vi er blevet én af årets eliteleverandører og placerer os dermed i top 1 %

ud af over 300.000 virksomheder, der leverer til den offentlige sektor. Vi er utrolig stolte af denne pris, da anerkendelsen fortæller os, at vi ikke arbejder forgæves, og at vi gør vores arbejde rigtigt. Med vores passion for at lave sund kantinemad ud over det sædvanlige, hvor principper som økologi og bæredygtighed er to hovedingredienser, er vi meget taknemmelige for, at I er så mange, der prioriterer os og elsker mad med masser af saft og kraft.

Hvad betyder det at være eliteleverandør?

Vi er utrolig beærede over at opnå en position som eliteleverandør, der gør os til en del af den absolutte elite inden for levering til den offentlige sektor. Hvert år finder Udbudsvagten årets eliteleverandører, og de kalder denne titel for en præstation, der påkalder sig en god håndfuld respekt. Vores mål er selvfølgelig at blive ved med at levere sund kantinemad til så stor en del af det offentlige som muligt – for vi vægter den gode madoplevelse højt, og vi synes, at du og din virksomhed også skal opleve den.

Skal vi sørge for frokosten hos dig?

Er du på udkig efter en kantineordning til din virksomhed, hvor sundhed, økologi og bæredygtighed sættes i højsædet, og hvor årstidens grønt udnyttes på bedst mulig vis? Så er du mere end velkommen til at kontakte os, for vi vil hellere end gerne finde den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed.