Ordet kantinemad klinger nok ikke så smukt i ørerne. Hos de fleste ledes tankerne hen på tung, fedtet mad fra den samme smagsløse buffet uge efter uge. Det har vi hos Europa1989 heldigvis lavet om på, for med vores kantineordning får du og din virksomhed sund kantinemad, der altid vil sprudle af saft, kraft og sprøde, økologiske grøntsager. Vi ved nemlig, at mad er hverdagens energikilde og den skal du ikke gå på kompromis med. Vi gør en dyd ud af at variere udvalget, og du og dine kollegaer vil snildt kunne opleve den samme grøntsag 20 gange, men på 20 forskellige måder – og få 20 alternative kulinariske smagsoplevelser. Men for os er sund kantinemad også mere end smag, og vi sørger altid for, at I oplever smukt anrettet fade med retter, der er sammensat ud fra miljø- og klimavenlige principper. Så slå jer løs i et væld af lækre, smagfulde retter, der er indbegrebet af sund, bæredygtig kantinemad.

Økologi og bæredygtighed baner vejen

Vi går forrest, når det gælder sund kantinemad, der rummer en stor portion økologi og et skærpet fokus på bæredygtighed. Vi sørger for at lave kantinemad i topklasse – præcis som du og din virksomhed fortjener det. For når I både får smagfuld mad, der ikke blot tager sig ualmindeligt godt ud, men som også rummer nogle af de gode principper, som vi alle skal overholde og værne om, så bliver oplevelsen endnu bedre. I vil kunne nyde jeres frokost med en stor portion god samvittighed, få masser af sund energi og mulighed for at skrue op for det gode humør resten af dagen.

Skal du være med?

Vil du og din virksomhed være en del af holdet, der hver dag kan glæde sig til at gå på opdagelse i dagens kantinemad, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi finder sammen med dig den bedste løsning, så du og resten af dine medarbejdere får lidt ekstra godt ind i hverdagens travlhed – på den måde sikrer du sunde, glade og energifyldte medarbejdere.